Privé Yoga

Oorspronkelijk werd yoga één op één gegeven, van leraar op student. Deze mogelijkheid bieden wij ook binnen de yogastudio. Privé yoga is een goede manier om met yoga te beginnen of om jezelf verder te ontwikkelen in je yogabeoefening. Ook bij klachten (op fysiek/ mentaal/ emotioneel vlak) kan privé yoga een uitkomst zijn. Jij bent uniek, dus dat wat bij jou past is net zo uniek. Daarom zijn onze privé yogalessen op maat gemaakt en voor iedereen toegankelijk. We bekijken graag samen met jou of we iets voor je kunnen betekenen door middel van een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek.


Tarieven


Privé Yogales 60 minuten: 60 euro
Privé Yogales 90 minuten: 80 euro
Privé Yogales 3 x 60 minuten: 175 euro
Privé Yogales 3 x 90 minuten: 235 euro

Persoonlijke begeleiding: 1 op 1 waarbij alles om jou draait. Met tijd en aandacht voor jouw wensen wordt de yogales samengesteld.
Ieder mens is uniek: Alles draait om respect voor jouw lichaam, te bewegen binnen de grenzen van jouw lichaam. Tegelijkertijd afgestemd op jouw mentale en emotionele welzijn.
Wanneer jij wil: De yogalessen vinden plaats in de veilige & rustige ruimte van de yogastudio op een moment dat het jou uitkomt.
De privé yogalessen bevorderen inzicht in jezelf, innerlijke rust en meer balans in je dagelijkse leven.

In het kader van vitaliteit en gezondheid op de werkvloer wordt yoga steeds vaker vergoed door werkgevers, dit geldt voor zowel yoga in groepsverband als privé yoga. Dus een tip vanuit ons is om navraag te doen op jouw werk voor je start met het volgen van yogalessen.